Borsellino - Rezana građa, pelet, drvena sečka, ogrevno drvo

Ogrevno drvo

Visokoenergetsko drvo idealno za grejanje u hladnijim periodima

Naše ogrevno drvo bora, bukve, hrasta i graba možete koristiti za loženje u Vašim kaminima, pećima, kotlovima ili picerijama. Pažljivo odabrano i pripremljeno da pruži maksimalnu toplotnu vrednost, dugotrajno grejanje i čisto sagorevanje.

Ogrevno drvo - Borsellino
Energetska efikasnost

Borsellino ogrevno drvo je pažljivo odabrano i pripremljeno da pruži maksimalnu toplotnu vrednost, omogućavajući dugotrajno i efikasno grejanje.

Čisto sagorevanje

Naše ogrevno drvo sagoreva čisto, smanjujući emisiju štetnih materija i pružajući bolju opciju za životnu sredinu.

Pouzdanost

Kao firma sa preko dve decenije iskustva, Borsellino garantuje kvalitet i pouzdanost svog ogrevnog drveta.

Dostupnost

Borsellino nudi brzu i pouzdanu dostavu ogrevnog drveta gde god da se nalazite, osiguravajući da vaš dom ostane topao kada je to najpotrebnije.

Održivost

Kupovinom Borsellino ogrevnog drveta podržavate održivo upravljanje šumama, doprinoseći očuvanju naših prirodnih resursa za buduće generacije.

Ogrevno drvo je standardno rezano na dužinu od 290mm i pakovano u palete ili mrežaste paletne vreće.


Takođe, ogrevno drvo može biti rezano u raznim dimenzijama u zavisnosti od Vaših potreba i po Vašoj želji pakovano i transportovano na drugi način. Ogrevno drvo bora je u dimenzijama od 2 do 20 cm.


Područje Zapadne Srbije obiluje izuzetno kvalitetnim drvetom, bilo da je reč o tvrdim lišćarima ili četinarima. Upravo sa tog geografskog prostora biramo za Vas najkvalitetnije drvo koje je ekološki čisto i sertifikovano.

Ogrevno drvo - Borsellino

Galerija

Upoznajte se sa kvalitetom i pažnjom koju Borsellino ulaže u svaki komad drveta, garantujući toplinu i ugođaj u vašem domu.